Foodtrailer.be

Foodtrailer.be is dé Belgische specialist om u te helpen bij het mobiel maken van uw duurzaam concept en dit langs Europees gekeurde en betaalbare foodtrailers.

Wij maken van “Transparantie”, “Eerlijkheid” en “Kwaliteit” onze "Topprioriteit"! Geen half werk, maar keiharde garanties! Dankzij het Belgische onderstel dat niet alleen stevig is maar vooral Europees gekeurd is en de elektrische installatie conform de Europese wetgeving, komt u nooit in de problemen.

Horeca is vandaag meer dan een zaak operationeel runnen, de marketing is even belangrijk als de kwaliteit op het bord. Het concept moet kloppen van A tot Z en wij werken samen met Horeca ConceptService om de puntjes op de i te zetten.


Frank Eggers

Zaakvoerder

Guy Vermost

Zaakvoerder

Hoe werken we

De foodtrailer kan volledige gepersonaliseerd worden: van RALkleur tot inkleding. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze aan voorraadmodellen.

Indeling van de trailer

De voorraadmodellen zijn uitgerust op basis van de meest gevraagde indeling. De gehele indeling van de foodtrailer kan ook naar wens aangepast worden. Of het nu gaat om de indeling qua opbergruimte, hoogte van de werkbladen of de plaatsing van apparatuur. We passen het graag aan naar een indeling die voor jou het prettigst en meest efficiënt werkt.

Europees goedgekeurd onderstel met erkende koppeling

Al onze foodtrailers zijn uitgerust  met een Europees goedgekeurd onderstel. Naast het feit dat dit onderstel veel steviger is dan het gebruikelijk onderstel ontvang je bij aankoop ook het sinds 2012 verplichte COC certificaat voor het complete voertuig en niet alleen voor het onderstel. Koop je een foodtrailer zonder goedgekeurd onderstel dan loop je het risico dat je verzekeraar niet uitkeert bij een onverhoopt ongeval.

Stroomvoorziening

Een van de belangrijkste onderdelen in een foodtrailer is misschien wel de stroomvoorziening. Er moet immers voldoende vermogen aanwezig zijn voor alle apparatuur en de stopcontacten dienen natuurlijk op de juiste plekken geïnstalleerd te worden. Wij plaatsen zelf de stroomvoorzieningen met Belgische stekkerdozen en dit uiteraard naar Belgische normen gekeurd . Wij voorzien ook een keuringsverslag van een erkend organisme, dit attest is 5 jaar geldig.

 
 
  • Copyright
    www.horecaconceptservice.be
  • Design by
    www.wacowebdesign.be