A&B Project nv

Interieurbouw zit in het DNA van Bruno Weckx: al onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld in de wereld van interieurarchitectuur.

Wij zijn dé creatieve hub voor de realisatie van interieurprojecten die uitblinken in originaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Van verbluffende eerste ontwerpen in design, belichting, klank tot het laatste kleine schroefje; wij zorgen ervoor.

Of u nu de klanten van uw traiteurwinkel wilt overdonderen met uniek interieurdesign, of de werksfeer in het restaurant een nieuwe boost wilt geven; A&B Project zorgt samen met Horeca Concept Service voor de ontwikkeling, de planning en de realisatie van uw project.

 
 

Bruno Weckx

Zaakvoerder
Realisaties

Een greep uit onze projecten

GOOD KOMPANY

Hier verzorgden we het volledig concept van A tot Z en dit voor 2 vestigingen in Brussel en Antwerpen.

Het concept is een ‘Sportbar’ waar je gezellig een glas kan drinken alsook iets lekker kan eten maar dient hoofdzakelijk als een verzamelplaats waar over sport kan worden gesproken en gekeken.

PATRON

In samenwerking met Boris Agency ;

Hier kregen we de opdracht om een bar en achter-bar te ontwikkelen voor het TOP merk “PATRON TEQUILA” voor gebruik op verschillende evenementen.

RSCA

In samenwerking met Boris Agency ;

De opdracht was om 6 THEMA bar’s te ontwikkelen voor de verschillende sponsors = MARTINI / PIPER HEIDSIECK / BOMBAY SAPPHIRE / COCA COLA / STELLA ARTOIS / LEFFE.

Wij vulden een oppervlakte in van 1200 m2 verdeeld in de 6 typische stijlen.

ZAPPAZ

In samenwerking met Froyen & Zeitler ;

De vraag was om een TRENDY, GEZELLIG, HEDENDAAGS restaurant te ontwerpen voor zowel Lunch als Diner. Bekijk gerust de details in deze mooie realisatie.

PLANET YOGHURT

In samenwerking met Froyen & Zeitler ;

Een concept ingevuld van A tot Z met verschillende vestigingen over heel Vlaanderen, van Sint Niklaas, over Gent tot Oostenden en Brugge…,

Gestart met een FROOZEN YOGHURT concept en ondertussen uitgebreid naar een combinatie van FROOZEN YOGHURT en  PASTA Concept.

 
 

LUCY CHANG

Een PILOT-project die we hebben ingevuld op de Marnix plaats te Antwerpen.

Het concept werd nadien verder uitgerold door de eigenaar over heel België.

TRAM-Experience

De creatie van een restaurant in een rijdende TRAM werd ontwikkeld in 2012 voor het culinair jaar in Brussel in opdracht van de hoofdsponsor “ELECTROLUX”

Er wordt een 3  gangen menu geserveerd van verschillende TOP CHEFS tijdens een rit door Brussel…

Dankzij het succes (na 7 jaar) zijn we momenteel bezig met een nieuw ontwerp om de TRAM in 2020 in een nieuw jasje te steken.

  • Copyright
    www.horecaconceptservice.be
  • Design by
    www.wacowebdesign.be