INSPIRATIE

A&B Project help je met de heropstart: Maandag 08 juni, de heropstart in het tijdperk 'nieuw gewoon' waar we ons allen graag voor klaarstomen. Onze passie blijft dezelfde en ongetwijfeld neemt dit ook bij jou de bovenhand....samen helpen we ons hierdoor en onze partners staan klaar om te dienen. A&B Project heeft voor jullie op maat enkele 'Covid proof' ondersteuningen uitgewerkt....contacteer ons vrijblijvend langs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij deze post graag de bijgevoegde beelden gebruiken.

 

 
 
 
 
 
 

#horecacomeback: https://horecacomeback.be/nl/registreer-uw-zaak/

Meld uw horecazaak nu gratis aan en genereer inkomsten door de verkoop van waardebonnen! Wilt u ook waardebonnen verkopen om deze moeilijke periode te overbruggen? Meldt u dan vandaag nog aan. Uw deelname is gratis en de partners dragen de transactiekosten tijdens de sluiting van de Horeca.

 

 

 
 

Covid19 preventiemaatregelen Horeca: Welke maatregelen moet je nemen om een verdere verspreiding of heropflakkering van het Covid-19 virus te vermijden? In deze gids van de Federale Overheid Economie lees je het! Je vindt er de noodzakelijke minimale preventiemaatregelen, richtlijnen voor veilige herneming van je activiteiten en verdere inspiratie om het risico op besmetting te minimaliseren. De gids bevat informatie afkomstig van de Economic Risk Management Group (ERMG), de initiatieven van de horecasector (ontwerpprotocol heropstart Horeca) en de producenten. De tekst houdt rekening met het advies van de experten die de Covid-19 exit-strategie uitwerken (GEES).  https://www.guidea.be/artikel/a/325/Gids-voor-een-veilige-heropstart-van-de-horeca

TRENDS

Dé 20 interieurtrends voor 2020

Merktransformatie of merkrevolutie?

De psychologie van kleur in je zaak en kledij

3 redenen om met uw Horeca-concept de weg op te gaan

Inspiratievideo's

De Superette

Poule et Poulette

Contacteer Ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email
  • Copyright
    www.horecaconceptservice.be
  • Design by
    www.wacowebdesign.be